Ελλάδα

Επέστρεψε... φορτσάτος στη βασική πεντάδα του Ολυμπιακού ο Φαλ!

Κόντρα στον Άρη, ο Μουσταφά Φαλ βρέθηκε για πρώτη φορά μετά από μήνες στην αρχική πεντάδα του Ολυμπιακού, δείχνοντας ότι αφήνει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε!

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε... περίπατο την εντός έδρας αναμέτρησή του με τον Άρη για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL, πανηγυρίζοντας την άνετη νίκη με 102-72 και ανεβαίνοντας στο 2-0!

Εκτός όμως από τη νίκη, οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν και την επανεμφάνιση του Μουσταφά Φαλ, ο οποίος επέστρεψε μετά από μήνες, και με εντυπωσιακό τρόπο μάλιστα, στην αρχική πεντάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Έχοντας αγωνιστεί για μερικά λεπτά και στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, κόντρα στον Άρη ο Γάλλος σέντερ μας θύμισε πόσο σημαντικός είναι για τους Πειραιώτες, αφού μέσα στα 15:15 που πάτησε στο παρκέ, πρόλαβε να πετύχει 9 πόντους όντας... άχαστος (4/4 δίποντα, 1/1 βολή), να μαζέψει 3 ριμπάουντ (τα 2 επιθετικά), να δώσει 3 ασίστ και να μοιράσει και 2 τάπες!







Με τη διαφορά σταθερά σε πολύ μεγάλα επίπεδα και με το κλίμα στον πάγκο του Ολυμπιακού να είναι εξαιρετικό, ο Φαλ ζήταγε με... χαμογελαστό παράπονο από τον Μπαρτζώκα να τον αφήσει για περισσότερη ώρα στο παιχνίδι, ενώ λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου και όταν αποσύρθηκε ξανά στον πάγκο, καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο ΣΕΦ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x