Ελλάδα

Γολγοθάς για «αιώνιους» πριν και μετά τα ντέρμπι πρωταθλήματος με διαβολοβδομάδες στην Ευρωλίγκα!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν πολύ… ζόρικο πρόγραμμα πριν και μετά τα πρώτα τους ντέρμπι για την Basket League.

Η κλήρωση της Basket League έφερε τα δύο ντέρμπι της κανονικής περιόδου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκού εν μέσω πολύ δύσκολου προγράμματος για την Ευρωλίγκα. Οι δύο «αιώνιοι» θα τεθούν αντιμέτωποι στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική στις 27 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται πως... αναγκαστικά το πρώτο ντέρμπι πρωταθλήματος θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου, καθώς ακολουθεί διαβολοβδομάδα. Πριν το μεγάλο ματς, ο Ολυμπιακός παίζει στις 25/10 στο Μόναχο με την Μπάγερν και ο Παναθηναϊκός την ίδια μέρα με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Μετά το ντέρμπι για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται 29 και 31 Οκτωβρίου Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (!), ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 30 Οκτωβρίου τη Βιλερμπάν και παίζει την 1η Νοεμβρίου με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Το αντίστοιχο ντέρμπι του δευτέρου γύρου θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 19 ή 20 Ιανουαρίου, για την 15η αγωνιστική, αυτή τη φορά μετά από διαβολοβδομάδα. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα παίζει στις 14 και 16 του μήνα με Μπασκόνια και Ρεάλ στην Ισπανία, ενώ ο Παναθηναϊκός στις 15 και 17 του μήνα επίσης στην Ισπανία με Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x