Ελλάδα

«Μένει στο NBA ο Μίχαϊλιουκ - Εστιάζει σε Φουρνιέ ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Telesport», ο Σβί Μίχαϊλιουκ, που φέρεται να αποτελούσε στόχο του Ολυμπιακού, βρήκε ομάδα στο NBA, με τους «ερυθρόλευκους» να στρέφονται οριστικά στον Εβάν Φουρνιέ!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το «μπαμ» του καλοκαιριού, καθώς απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ με «ηγεμονικό» συμβόλαιο.

Όπως ενημέρωσε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αυτή δεν θα είναι πιθανότατα η τελευταία κίνηση των «ερυθρολεύκων», που αναζητούν έναν ακόμη παίκτη, πιθανότητα για τις θέσεις 2-3.

Σύμφωνα με το σέρβικο «TeleSport», ένας από τους φερόμενους στόχους του Ολυμπιακού ήταν ο Σβι Μίχαϊλιουκ, ο οποίος είναι free agent στο NBA μετά τη λήξη του μονοετούς του συμβολαίου με τους Σέλτικς. Παρόλα αυτά, ο Ουκρανός φαίνεται πως βρήκε ομάδα στην αμερικάνικη λίγκα και θα παραμείνει εκεί.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως πλέον οι Πειραιώτες θα επικεντρωθούν στην περίπτωση του Εβάν Φουρνιέ. Το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Γάλλο παίκτη είναι δεδομένο, ενώ και αυτός είναι ελεύθερος, καθώς οι Πίστονς δεν ενεργοποίησαν την οψιόν στο συμβόλαιό του ώστε να παραμείνει.

Υπενθυμίζουμε πως ο Φουρνιέ έχει εκφράσει πριν από δύο χρόνια την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του στο Final Four του Βελιγραδίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x