Ελλάδα

Ολυμπιακός και Make a Wish έκαναν πραγματικότητα το όνειρο 9χρονου φίλου της ομάδας

Η ΚΑΕ Ολυμπακος σε συνεργασία με το Make a Wish έκαναν πραγματικότητα το όνειρο ενός 9χρονου αγοριού να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες της ομάδας.

Σε μία πολύ ωραία κίνηση, η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεργάστηκε με το Make a Wish ώστε να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο ενός 9χρονου φίλου της ομάδας.

Ο νεαρός Α. είδε από κοντά τον αγώνα των Πειραιωτών με τη Βίρτους Μπολόνια (74-69 στις 8 Μαρτίου) για την Ευρωλίγκα, ενώ στη συνέχεια γνώρισε όλους τους παίκτες από κοντά και κατάφερε να τους μιλήσει και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Make A Wish:

«Ο Α. είναι ένα γλυκό αγόρι και αυτό που τον γεμίζει πιο πολύ από όλα είναι το μπάσκετ. Μέσα στην καρδιά του υπάρχει μία και μοναδική ομάδα, ο Ολυμπιακός. Είχε δει τους παίκτες να παίζουν σε αγώνα της περιοχής του, ωστόσο το να παρακολουθήσει έναν αγώνα τους στην έδρα τους ήταν αυτό που ήθελε πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο.

Η πρώτη γνωριμία μας με τον Α. και την οικογένειά του έγινε μέσω Viber. Εκείνος ήταν ντροπαλός, συγκρατημένος, κάτι που βέβαια θα άλλαζε σύντομα. Αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και οι νεράιδες παρουσιάστηκαν, του εκμυστηρεύτηκαν πως έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς τις προετοιμασίες για την ευχή του. Μέχρι τότε όμως; Πώς θα κρατούσαμε «ζωντανό» το ενδιαφέρον του; Με τη βοήθεια, λοιπόν, των αθλητικών μας ξωτικών ακολούθησε μία σειρά από βίντεο-quiz. Τα ξωτικά έκαναν τις ερωτήσεις τους στον Α., αυξάνοντας κάθε φορά τον βαθμό δυσκολίας, περιμένοντας αγωνιωδώς τις απαντήσεις του.

Σιγά-σιγά και με το ένα βίντεο να υποδέχεται το άλλο, στο ντροπαλό πρόσωπο του Α. υπήρχε πλέον ένα ζωηρό, γεμάτο προσμονή χαμόγελο. Και οι απαντήσεις του φυσικά ήταν όλες ολόσωστες, τα ξωτικά δεν μπορούσαν να τον πιάσουν πουθενά.

Κάπως έτσι, και έχοντας συνωμοτήσει οι νεράιδες με την οικογένεια κρυφά από τον Α., έφτασε η μέρα της μεγάλη συνάντησης. Πού αλλού; Μα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Α. ξεναγήθηκε σε όλο το στάδιο, μπήκε στα αποδυτήρια, είδε το γραφείο του προπονητή και βρέθηκε στην αίθουσα τύπου όπου έδωσε τη δική του συνέντευξη για το μέλλον της λατρεμένης του ομάδας. Για το τέλος, του είχαμε αφήσει την πιο μεγάλη έκπληξη. Η προπόνηση με τους παίκτες της ομάδας, η γνωριμία του μαζί τους και η πιο σφιχτή αγκαλιά, που έλαβε από τον δικό του αγαπημένο παίκτη, ήρθαν να φωτίσουν το πρόσωπό του με το πιο λαμπερό χαμόγελο.

Στο ΣΕΦ, αυτή τη φορά στον χώρο των VIP, βρέθηκε μα για τί άλλο; Για να παρακολουθήσει τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Virtus Segafredo Bologna. Ο ύμνος της ομάδας αντηχούσε σε ολόκληρο το στάδιο. Όλοι μαζί ζητωκραυγάσαμε τη νίκη της ομάδας, με τον Α. να πανηγυρίζει περισσότερο από όλους μας. Φεύγοντας, τα μάτια του έλαμπαν από χαρά. «Αυτό ήταν το όνειρό μου!», είπε. Ο Α. έμεινε ξάγρυπνος όλη τη νύχτα να διηγείται στους γονείς του ξανά και ξανά όλα όσα έζησε και θα θυμάται για πάντα.

Ευχαριστούμε θερμά τους #WishMaker ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον χρόνο και την αγάπη που αφιέρωσαν στον Α. Ευχαριστούμε τη #WishMaker Mate Τζένη Γραβιά».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x