Ελλάδα

Ολυμπιακός: Η συλλεκτική φανέλα για τη βραδιά του Πρίντεζη

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποκάλυψε τη συλλεκτική φανέλα που θα φορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο παιχνίδι που θα τιμηθεί ο Γιώργος Πρίντεζης με την απόσυρση του «15».

Στις 6 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Γιώργο Πρίντεζη για τη μεγάλη καριέρα και προσφορά του στην ομάδα, αποσύροντας τη φανέλα με το νούμερο «15».

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ έβγαλε για την περίσταση στην κυκλοφορία μια συλλεκτική φανέλα. Αυτή είναι κόκκινη με χρυσές λεπτομέρειες, φέρει την υπογραφή του θρύλου του Ολυμπιακού στην πλάτη της, ενώ κάθε μία από τις 2015 διαθέσιμες φανέλες θα έχει και από ένα κομμάτι από τις φανέλες που φόρεσε στην τελευταία σεζόν του (2021-2022) όταν και ανακοίνωσε ότι στο τέλος της θα αποσυρθεί. Παράλληλα διαθέτει και το moto ζωής του Πρίντεζη, το οποίο αναφέρει: «One Passion, One Story, My Legend Vii» (μτφ: ένα πάθος, μια ιστορία, ο θρύλος μου 7).

Οι συλλεκτικές φανέλες είναι διαθέσιμες στην επίσημη μπουτίκ του Ολυμπιακού. Ήδη έχουν πωληθεί πάνω από 6.000 εισιτήρια για την ιστορική βραδιά, στο... περιθώριο της οποίας οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ολυμπιακός: Η συλλεκτική φανέλα για τη βραδιά του Πρίντεζη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x