Ελλάδα

Ολυμπιακός: Αποχωρεί ο Λούντζης

Ο Μιχάλης Λούντζης αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Μετά από μια τριετία, ο Μιχάλης Λούντζης φαίνεται πως αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος γκαρντ ενώ αρχικά όλα έδειχναν πως θα συνέχιζε στην ομάδα, τελικά οδεύει στην έξοδο και ο ίδιος θα αναζητήσει έναν σύλλογο που θα του προσφέρει μεγαλύτερο ρόλο.

Με τους Γουόκαπ, Γκος, Μήτρου-Λονγκ στο ρόστερ και πρόσθεση απόκτησης δύο επιπλέον γκαρντ από τους «ερυθρόλευκους», δεν υπήρχε πλέον χώρος για τον διεθνή άσο, ο οποίος φέτος έπαιξε σε μόλις 14 παιχνίδια της Ευρωλίγκας, ενώ δεν πάτησε καθόλου παρκέ στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

Με τον Ολυμπιακό πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και το Σούπερ Καπ. Φέτος σε 14,8 λεπτά μέσο όρο ανά παιχνίδι και σε 25 αναμετρήσεις στην Stoiximan Basket League, ο Λούντζης μέτρησε 5,35 πόντους (55,2% στα δίποντα, 38,1% στα τρίποντα), 2,4 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ, ενώ στην Ευρωλίγκα κατέγραψε 1,5 πόντους (41,7% στα δίποντα, 11,8% στα τρίποντα), 0,6 ριμπάουντ, 0,4 ασίστ και 0,3 κλεψίματα ανά 8:17 μέσο όρο.

Πρόκειται για τον τρίτο παίκτη που αποχωρεί από το φετινό ρόστερ μετά τον Αϊζέια Κάνααν , ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και τον Λουκ Σίκμα. Πιθανότατα στην έξοδο θα ακολουθήσει ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x