Ελλάδα

Η ανάρτηση του Γκος με απόσπασμα από την Αγία Γραφή: «Είμαι ευγνώμων για τα μαθήματα που πήρα»

Με ένα κομμάτι από την Αγία Γραφή, αλλά και με ένα μήνυμα, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος έκανε τον απολογισμό της σεζόν για τον Ολυμπιακό.

Τον απολογισμό της φετινής σεζόν του Ολυμπιακού, έκανε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος!

Ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» αποτιμώντας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αναφέρει ότι αυτή δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε ο ίδιος και η ομάδα του, ενώ ξεκίνησε την ανάρτηση του με ένα εδάφιο από τις επιστολές του Αγίου Παύλου προς Θεσσαλονικείς.


Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Να χαίρεστε πάντοτε, να προσεύχεστε συνεχώς, να ευχαριστείτε σε όλες τις περιστάσεις· γιατί αυτό είναι το θέλημα του Θεού για σας στον Ιησού Χριστό.


Καθώς τελειώνει η 7η χρονιά και σκέφτομαι τη σεζόν αυτός ο στίχος ήταν βαρύς στην καρδιά μου. Προφανώς δεν ήταν το τέλος που ελπίζαμε μετά από όλη τη σκληρή δουλειά που έγινε για τους στόχους μας. Δεν θα μου άρεσε τίποτα περισσότερο από το να ποστάρω μια φωτογραφία πρωταθλήματος, δίνοντας όλη τη δόξα στον άνθρωπο από πάνω. Αλλά έτσι είναι η ζωή και αυτό είναι ο αθλητισμός. Κερδίσεις ή χάσεις, καλές και κακές, ο Θεός παραμένει ίδιος - τέλειος. Είμαι ευγνώμων για τα μαθήματα που πήρα, τις απίστευτες φιλίες που έγιναν και μια ακόμη ευκαιρία να συνεχίσω την καριέρα μου παίζοντας αυτό το παιχνίδι»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x