Ελλάδα

Ντόντσιτς: «Πρέπει να παίξω πολύ καλύτερα-Φανταστικός ο Χεζόνια»

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε αυτοκριτική και αποθέωσε τον Μάριο Χεζόνια μετά την ήττα της Σλοβενίας από την Κροατία.

Αρκετά σκληρός με τον εαυτό του και την απόδοσή του, παρά το τριπλ-νταμπλ που έκανε, ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς μετά την ήττα της Σλοβενίας από την Κροατία (108-92) στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά.

«Η Κροατία έπαιξε εξαιρετικά. Ήταν πολύ καλύτερη από μας, η άμυνά μας δεν ήταν καλή. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα, με πρώτο εμένα. Η στατιστική μου ήταν άθλια, θα πρέπει να παίξω πολύ καλύτερα», ανέφερε.

Για το γεγονός ότι παίζει ένα ακόμη καλοκαίρι στην εθνική του ομάδα παρότι είναι εμφανώς καταβεβλημένος, είπε: «Είναι τιμή μου πάντα να παίζω για την Εθνική μου ομάδα και να εκπροσωπώ τη χώρα μου είναι το παν για μένα. Ευχαριστώ το Ντάλας που μου επιτρέπει να παίζω, σημαίνει πολλά για μένα».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τον Μάριο Χεζόνια τόνισε: «Ο Χεζόνια είναι φανταστικός παίκτης. Ήταν πολύ καλός για μας φέτος στη Ρεάλ και χαίρομαι πολύ που ανανέωσε το συμβόλαιό του».

Ο προπονητής της Σλοβενίας, Αλεξάνταρ Σέκουλιτς, είπε με τη σειρά του πως θα πρέπει όλοι στην ομάδα να κάνουν αυτοκριτική. «Συγχαρητήρια στην Κροατία, μπήκε για να κερδίσει και όχι για να παίξει όπως εμείς. Μας έλειψε η ενέργεια στην άμυνα. Θα πρέπει ο καθένας μας να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να σκεφτεί τι μπορεί να κάνει καλύτερα. Δεν είναι το τέλος του κόσμου που χάσαμε, αλλά ο τρόπος που χάσαμε δεν μου αρέσει», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x