Ελλάδα

Ντόντσιτς: «Μεγάλο φαβορί η Ελλάδα, ξέρουμε τι παίκτης είναι ο Γιάννης»

Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε για το πολύ πιθανό συναπάντημα της Σλοβενίας με την Ελλάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Η Σλοβενία έκανε το απόγευμα της Δευτέρας στο ΣΕΦ την τελευταία της προπόνηση πριν το αυριανό τζάμπολ του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα τη βρει αντιμέτωπη με την Κροατία (21:00).

Ο Λούκα Ντόντσιτς ρωτήθηκε αμέσως μετά πώς βλέπει πιθανή αναμέτρηση με την Ελλάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς πιθανότατα θα χρειαστεί να τους αντιμετωπίσει στο δρόμο για την πρόκριση, είτε στον ημιτελικό του Σαββάτου, είτε στον τελικό της Κυριακής.

«Φυσικά και σκέφτομαι πως είναι πιθανή μια τέτοια αναμέτρηση. Η Ελλάδα είναι το μεγάλο φαβορί και παίζει στην έδρα της. Όλοι ξέρουμε τι παίκτης είναι ο Γιάννης. Αν φτάσουμε μέχρι εκείνο το σημείο να αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα, θα είναι πάρα-πάρα πολύ δύσκολο το έργο μας, ειδικά μπροστά σε αυτό το κοινό. Όμως πάμε παιχνίδι με παιχνίδι», τόνισε ο σούπερ σταρ των Μάβερικς, που μόλις πριν έξι μέρες ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Σλοβενίας μετά τη συμμετοχή του στους τελικούς του ΝΒΑ.

«Ξέρουμε γιατί έχουμε έρθει. Θέλουμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τίποτα λιγότερο δεν θα μας ικανοποιήσει», πρόσθεσε, ενώ για τον αγώνα με την Κροατία είπε: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Η Κροατία έχει κάποιες πολύ καλές μονάδες, τον Χεζόνια, τον Σάριτς και τον Ζούμπατς, που είναι τα βασικά τους όπλα. Θα είναι κλειδί να σταματήσουμε τους τρεις τους, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τους υπόλοιπους παίκτες. Θέλουμε τη νίκη, κάθε ματς είναι σημαντικό».

@sporfm946 Ο Λούκα Ντόντσιτς έχρισε την Ελλάδα φαβορί για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μιλώντας σε σλοβένικα Μέσα από το ΣΕΦ. #fyp #fy #doncic #slovenia #sporfm #greece #fibaoqt2024 ? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x