Ελλάδα

Στην πρώτη θέση των power rankings της FIBA για το Προολυμπιακό η Ελλάδα!

Η FIBA τοποθέτησε την Ελλάδα στην πρώτη θέση των power rankings πριν το Προολυμπιακό, θεωρώντας τη «γαλανόλευκη» την καλύτερη ομάδα πριν ξεκινήσει το τουρνουά.

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να παλέψει για ένα εισιτήριο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς θα διοργανώσει το Προολυμπιακό του ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου).

Μάλιστα, η FIBA, στα power rankings που έκανε για τις ομάδες λίγο πριν ξεκινήσει το τουρνουά, τοποθέτησε τη «γαλανόλευκη» στην πρώτη θέση, θεωρώντας προφανώς πως το σύνολο που έχει στα χέρια του ο Βασίλης Σπανούλης είναι το κορυφαίο που θα διεκδικήσει μία θέση στο Παρίσι!

Φυσικά, μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι μαζί με τον Λούκα Ντόντσιτς με διαφορά το μεγαλύτερο όνομα του τουρνουά. Δεδομένα, επίσης, το γεγονός πως η Ελλάδα παίζει εντός έδρας, είχε και αυτό τη σημασία του στην κατάταξη.

Αναλυτικά η κατάταξη των 12 πρώτων θέσεων: 1. Ελλάδα, 2. Σλοβενία, 3. Λετονία, 4. Ισπανία, 5. Λιθουανία, 6. Πουέρτο Ρίκο, 7. Ιταλία, 8. Μπαχάμες, 9. Κροατία, 10. Βραζιλία, 11. Μαυροβούνιο, 12. Νέα Ζηλανδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x