Ελλάδα

Μπράουν: «Ενθουσιασμένος που είμαι κομμάτι της κληρονομιάς του Παναθηναϊκού»

Ενθουσιασμένος με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, αλλά και χαρούμενος που θα συνεργαστεί με τον Εργκίν Αταμάν, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Λορέντζο Μπράουν.

Και με την… βούλα παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR είναι από σήμερα (25/06) και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Λορέντζο Μπράουν!

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ, ο 33χρονος γκαρντ προέβη και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «τριφυλλιού», δηλώνοντας ενθουσιασμένος που θα είναι κομμάτι της κληρονομιάς του συλλόγου, όπως φυσικά και ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεργαστεί με τον Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λορέντζο Μπράουν:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι ενθουσιασμένος! Νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη ιστορία εδώ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι ένα κομμάτι της αυτή τη στιγμή και συνεχίζω την κληρονομιά».

Για την επικείμενη συνεργασία του με τον Εργκίν Αταμάν: «Έχω ενθουσιαστεί! Είναι κυρίως αυτό που με κάνει να είμαι ενθουσιασμένος. Νιώθω ότι μπορώ να αναπτύξω ακόμη περισσότερο το παιχνίδι μου. Είχε να διαχειριστεί πολλούς εξαιρετικούς παίκτες και θα προσπαθήσω να προστεθώ σε αυτή τη λίστα!».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της νέας του ομάδας: «Σαφέστατα μου ταιριάζει! Μου προσέλκυε το ενδιαφέρον ο τρόπος που αγωνιζόταν η ομάδα αυτή τη σεζόν και νιώθω ότι θα μπορούσα να ταιριάξω απόλυτα σε αυτό».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR: «Είμαι σίγουρος ότι έχουν δει πολλοί το βίντεο που έβγαινα (στο παρκέ). Βλέπεις την ατμόσφαιρα και είναι συγκλονιστική! Είχα κάποιες συζητήσεις πίσω στο σπίτι που με ρωτούσαν “πώς μένεις τόσο ήρεμος με όλα αυτά να συμβαίνουν γύρω σου;”. Έλεγα πως δεν ήμουν ήρεμος, απλώς προσπαθούσα να κρατήσω τη συγκέντρωσή μου. Δε νομίζω ότι μπορούσα να ακούσω πολλά, μέσα από τα ακουστικά μου, εκείνη τη μέρα».

Το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας: «Σας ευχαριστώ όλους που με καλωσορίζετε! Αισθάνομαι την αγάπη από τα social media και είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ!».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x