Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Δεν χαλαρώσαμε ποτέ»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν χαλάρωσαν ποτέ μετά τις δυο πρώτες νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ απέδωσε το 3-0 στη σειρά με τον «Δικέφαλο» ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο τεχνικός των κυπελλούχων Ελλάδος τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τις προπονήσεις που έκαναν οι παίκτες του όλες αυτές τις μέρες, όπως και στη συγκέντρωση, στην ευστοχία στα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο και την ψυχραιμία στο δεύτερο ημίχρονο όταν δεν έμπαιναν τα σουτ σε κάποιο διάστημα, όχι, όμως, και από τη λειτουργία σε άμυνα και επίθεση, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, διότι, παρά το 2-0, ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν χαλαρώσαμε καθόλου, κάναμε καλές προπονήσεις και ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μας βοήθησε η ευστοχία στα τρίποντα, θεωρώ, όμως, ότι οι παίκτες είχαν συγκέντρωση.

Πήραμε καλή διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, επειδή ως ομάδα στη διάρκεια της χρονιάς είχαμε πάρει, αλλά και χάσει διαφορές, μπορώ να κρατήσω την ψυχραιμία μας στο να διατηρήσουμε τη διαφορά. Όπως, επίσης, και ότι όταν ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, εκεί δεν λειτουργήσαμε καλά και στην άμυνα και επίθεση και είναι σημεία στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε πολύ.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ, που για εμένα είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, έχοντας παίξει μπάσκετ ποιότητας. Του αξίζουν συγχαρητήρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x