Ελλάδα

Μάνατζερ Γουίλιαμς-Γκος: «Όλες οι ψευδείς πληροφορίες είναι λόγω ζέστης στα άδεια κεφάλια των Insiders»

Λίγη ώρα μετά την κατηγορηματική διάψευση του Γουίλιαμς-Γκος πως είχε επαφές με άλλες ομάδες, θέση για τις φήμες πήρε και ο μάνατζέρ του και μάλιστα με «σκωπτικό» ύφος.

Λίγη ώρα μετά την κατηγορηματική διάψευση του Γουίλιαμς-Γκος πως είχε επαφές με άλλες ομάδες και πως βρίσκεται μια... ανάσα από την Παρτίζαν, θέση για όλα αυτά πήρε και ο μάνατζερ του παίκτη, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς.


Ο εκπρόσωπος του παίκτη, με ποστάρισμά του στο «Twitter» ξεκαθάρισε και αυτός από την πλευρά του πως τίποτα από όσα γράφονται και ακούγονται δεν ισχύουν, με τον Αμερικανό γκαρντ να συνεχίζει κανονικά στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, δεν δίστασε να ειρωνευτεί με «σκωπτικό» ύφος όλα αυτές τις φήμες, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως τα ψέματα αυτά είναι προϊόν της μεγάλης ζέστης, αλλά και των... Πινόκιο που υπάρχουν τριγύρω!


«Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και ο Ολυμπιακός έχουν συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι τη σεζόν 2024/25. Όλος αυτός ο σωρός ψευδών πληροφοριών είναι πιθανότητα προϊόν της μεγάλης ζέστης και των πιθανών κλιματικών αλλαγών του πλανήτη, αλλά και της επιρροής στα «άδεια» κεφάλια των «Insiders». Ή υπάρχουν Πινόκιο τριγύρω;»,
ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x