Ελλάδα

Κολοσσός Ρόδου: Aπό 16/9 κυκλοφορούν τα διαρκείας

Από 16 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την διάθεση των διαρκείας του Κολοσσού Ρόδου.

Από τις 16 Σεπτεμβρίου θα τεθούν στη διάθεση των φίλων του Κολοσσού τα διαρκείας για τη νέα σεζόν. Αιτία της καθυστέρησης είναι τα έργα που γίνονται στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου (μεταξύ άλλων αλλάζει και φορά το παρκέ για να μπουν κερκίδες σε όλες τις πλευρές), εν όψει και της πρώτης συμμετοχής της ομάδας στο Basketball Champions League.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού:

Aγαπητοί Φίλαθλοι!

Εν εξέλιξει των εργασιών ανακατασκευής του γηπέδου μας, η ομάδα μας παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της να αγωνιστεί αποκλειστικά στη Ρόδο για το Basketball Champions League, προσφέροντας στους φιλάθλους μας τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά μοναδικές μπασκετικές στιγμές.

Κατανοώντας πλήρως τον ενθουσιασμό σας για την υποστήριξη της ομάδας μας, ειδικά σε αυτή τη σημαντική χρονιά-ορόσημο, όπου θα καταγραφεί η πρώτη ευρωπαϊκή μας συμμετοχή, σας ανακοινώνουμε πως η διάθεση των διαρκείας που αφορούν και τις 2 Διοργανώσεις, Stoiximan GBL & ΒCL, θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα.

Η στήριξή σας είναι ανεκτίμητη και σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και την υπομονή σας σε αυτή τη διαδικασία. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο ανανεωμένο μας γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x