Ελλάδα

«Πρώτη» με όνειρα για Καρδίτσα

Την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης η Καρδίτσα.

Η πρώτη προπόνηση της χρονιάς στην Καρδίτσα στο «Γιάννης Μπουρούσης» ήταν ανοιχτή για τους φιλάθλους, οι οποίοι έδωσαν το «παρών», ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη Media Day της ομάδας.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, οι άνθρωποι της διοίκησης καλωσόρισαν παλιά και νέα μέλη του τεχνικού τιμ, αλλά και τους αθλητές, μοιράζοντας ευχές για πετυχημένη σεζόν.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Χρήστος Δεληγιάννης, που πέραν των ευχών, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η φετινή προσπάθεια θα εξελιχθεί με επιτυχία. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, η αφετηρία της τρίτης σεζόν στην Basket League είναι η καλύτερη δυνατή.

Πρόσθεσε επίσης, ότι η συνέπεια που εκπέμπει ο οργανισμός, αλλά και τα βήματα προόδου του είναι τέτοια που μπορεί πλέον να προσελκύσει αθλητές-ονόματα με μεγάλη εμπειρία και καριέρα.
Σχετικά, μάλιστα, με το ρόστερ, ο κ. Δεληγιάννης εξέφρασε την ικανοποίησή του, εκ μέρους της διοίκησης, που η ομάδα ανανέωσε σε μεγάλο βαθμό τον περυσινό βασικό κορμό.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ, Φάνη Καϊμακάμη, ο οποίος, αφού καλωσόρισε το αγωνιστικό τμήμα, στάθηκε στον χαρακτήρα της ομάδας και της οικογένειας που επικρατεί.

Με τη σειρά του, ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, Γιώργος Χριστούλας, αναφέρθηκε στις συνθήκες, επισημαίνοντας ότι κάθε μέλος της ομάδας θα φροντίσει ώστε οι αθλητές να έχουν ό,τι χρειάζονται για την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Μετά και την ομιλία του Νίκου Παπανικολόπουλου, η ομάδα έκανε την πρώτη της επίσημη προπόνηση, με όλους τους αθλητές που ανακοινώθηκαν, μέχρι στιγμής, να δίνουν κανονικά το «παρών».

Παράλληλα, τις επόμενες ώρες αναμένεται κι η άφιξη του Ρομέλο Ουάιτ, με τον Αμερικανό σέντερ να επιστρέφει στην Καρδίτσα για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Μάρτιο.

Η ομάδα θα συνεχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με καθημερινές προπονήσεις στο «Γιάννης Μπουρούσης», ενώ το επόμενο διάστημα θα προγραμματιστούν τα πρώτα φιλικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x