Γαλλία

Δικαίωση για τον Εμπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να του καταβάλλει οφειλές 55 εκατ. ευρώ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κέρδισε την πρώτη νομική μάχη του με την Παρί Σεν Ζερμέν, με την αρμόδια επιτροπή του γαλλικού ποδοσφαίρου να αποφασίζει ότι οι πρωταθλητές πρέπει να του δώσουν 55 εκατ. ευρώ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διαμάχη του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, σχετικά με οφειλές των πρωταθλητών Γαλλίας προς τον πρώην επιθετικό τους.

Σύμφωνα με την «Equipe», η νομική επιτροπή του γαλλικού ποδοσφαίρου που είναι υπεύθυνη για την υπόθεση δικαίωσε τον 25χρονο που πλέον έχει μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα για χάρη της «βασίλισσας», αποφασίζοντας ότι η Παρί πρέπει να καταβάλλει στον Εμπαπέ 55.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο μεταφράζεται στους μισθούς Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου, μαζί με το μπόνους του περασμένου Φεβρουαρίου.

Από πλευρά της, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει έχει μπροστά της 8 μέρες για να δώσει τα... χρωστούμενα στον Εμπαπέ, με το νομικό τμήμα του συλλόγου να τονίζει ότι η διαπραγμάτευση των δύο πλευρών συνεχίζεται, έτσι ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.

Έτσι, ο Εμπαπέ νίκησε τον πρώτο γύρο αυτής της διαμάχης, ενώ αναμένεται συνέχεια, με την Παρί να ετοιμάζει την... αντεπίθεσή της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x