Ελλάδα

Καϊμακόγλου ήταν και πάει…

Δεν θα γίνει η «επανασύνδεση» Παναθηναϊκού και Κώστα Καϊμακόγλου. Παρά την προσπάθεια, η υπόθεση «κόλλησε» στα... γνωστά θέματα και δεν υπήρχε άλλος χρόνος. Τελειώνει των Μάρτιν-Κούπερ.

Προσπάθησε για το κόλπο γκρόσο, αλλά τελικά δεν θα ολοκληρωθεί! Παναθηναϊκός και Κώστας Καϊμακόγλου δεν θα συνεργαστούν ξανά -τουλάχιστον στην παρούσα φάση- αφού το πολύπλοκο του θέματος δεν επέτρεψε τον «γάμο».

Οι πράσινοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, κατέθεσαν σοβαρή πρόταση (2ετές συμβόλαιο) -που δείχνει προθέσεις διοίκησης- για να επαναπατρίσουν τον Έλληνα φόργουορντ, όμως η υπόθεση ήταν εξ' αρχής πολύπλοκη και η κλεψύδρα άδειαζε σε βάρος του τριφυλλιού. Μέχρι την Δευτέρα οι πράσινοι θα έπρεπε να είχαν αποκτήσει τον «Κάι», να τον έχουν δηλώσει στις αλλαγές του ρόστερ ενόψει πλέι οφ στην Α1 κι όπως είναι φυσικό κάτι τέτοιο δεν ήταν τελικά δυνατό να συμβεί τόσο γρήγορα.

Συν τοις άλλοις, θα έπρεπε μέσα σε αυτές τις… ώρες που απέμεναν, να μείνει ελεύθερος απ’ την Ούνιξ Καζάν (με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2016), ενώ και το «θέμα» μάνατζερ δεν έδειχνε να οδηγεί κάπου, αφού απ’ τον Παναθηναϊκό είχαν ξεκαθαρίσει πως όσο εκπροσωπεί τον Έλληνα άσο ο Νίκος Λώτσος, δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί το deal.

Τελειώνει των άλλων δύο

Μπορεί ο Καϊμακόγλου να «χάθηκε», όμως η ενίσχυση είναι δεδομένη και προ των πυλών στον Εξάστερο. Με τους Κένιον Μάρτιν και Ντι Τζέι Κούπερ φαίνεται πως υπάρχει οριστική συμφωνία και αναμένεται ένα… τηλέφωνο, προκειμένου να πάρουν το αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα. Ο πρώτος για να αντικαταστήσει το κενό του Γκιστ και ο δεύτερος για να δώσει έξτρα (και καλές) λύσεις στις θέσεις των γκαρντ, από έναν παίκτη που έχει εμπειρία στην χώρα μας, από το πέρασμά του στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x