Ελλάδα

Γουόκαπ στο sport-fm.gr: «Ο Σπανούλης είναι μπασκετική διάνοια - Οδηγός μας η άμυνα κόντρα στη Σλοβενία»

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε στο sport-fm.gr για τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Αίγυπτο, τον Βασίλη Σπανούλη αλλά και τον ημιτελικό με τη Σλοβενία που ακολουθεί.

Ένα… χαλαρό βράδυ είχε η Εθνική ομάδα νικώντας με 93-71 την Αίγυπτο στο κατάμεστο ΣΕΦ και εξασφαλίζοντας τυπικά την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Ο Τόμας Γουόκαπ, που βοήθησε πολύ δημιουργικά με 7 ασίστ ενώ μέτρησε επίσης 4 πόντους και 3 κλεψίματα, μίλησε μετά την αναμέτρηση στο sport-fm.gr και τον Δημήτρη Παπαδήμα για το «κλειδί» της νίκης, τη φιλοσοφία του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και τον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στη Σλοβενία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι έκανε τη διαφορά για την Εθνική: «Κυρίως η άμυνά μας, αυτό ήταν το βασικό. Δεν έπαιξε τόσο ρόλο η επίθεσή μας η το shot making, όταν παίξαμε καλή άμυνα ανεβάσαμε τη διαφορά μας».

Για την επιρροή του Σπανούλη στο παιχνίδι της Ελλάδας: «Είναι πολύ έξυπνος, είναι μία διάνοια του μπάσκετ. Από την αρχή μας έκανε ξεκάθαρο το τι περιμένει από εμάς και πως θέλει να παίξουμε. Μου αρέσει που ήταν ξεκάθαρος. Επίσης έχει τρομερή αυτοπεποίθηση, την οποία μας μεταδίδει».

Για τη Σλοβενία: «Δεν έχουμε καν μιλήσει ακόμη γι’ αυτό, όμως σίγουρα θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνά μας και όλα θα έρθουν από εκεί και πέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x