Ελλάδα

Γιαννάκης: «Με τον Γκάλη τσακωθήκαμε για μία πάσα - Δεν κάναμε παρέα, αλλά όταν παίζαμε… παίζαμε»!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε στην ΕΡΤ1 για την σχέση του με τον Νίκο Γκάλη, αλλά και για τις αιτίες που οδήγησαν στον τσακωμό τους.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1 και μίλησε για πολλά θέματα της ζωής του.

Μεταξύ άλλων, ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, μίλησε και για την σχέση που είχε με τον Νίκο Γκάλη, τονίζοντας πως μπορεί να μην έκαναν παρέα, αλλά όταν έπαιζαν μαζί... έπαιζαν πραγματικά!

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στις αιτίες που οδήγησαν στον τσακωμό τους και στην περίφημη πάσα που δεν του έδωσε σε ένα παιχνίδι, τονίζοντας πως όλο αυτό μπορεί να ήταν απόρροια διαφόρων πραγμάτων που κρατούσε ο κάθε ένας μέσα τους.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Γιαννάκης:

«Όταν παίζαμε, παίζαμε! Δεν κάναμε παρέα, παίζαμε! Και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβουν οι άνθρωποι. Ότι πολλές φορές μπορεί να βρεθείς σε μια επαγγελματική δράση, πρέπει να καταλάβεις πως όταν μπαίνεις σε αυτή τη δράση, προσπάθησε να βάλεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Δεν έκανα κάτι που ήταν ελκυστικό που έκανα πριν, πχ του να σκοράρεις. Έβρισκα τρόπο να έχω μια έντονη συμμετοχή στο ματς, με διάφορα πράγματα που έκανα. Μου έλεγαν και οι φίλοι μου “γιατί έδωσες πάσα;”. Εμένα με ενδιέφερε η ομάδα, θέλαμε να κερδίσουμε κι εκείνη τη στιγμή με ενδιέφερε πως θα βάλουμε το καλάθι και έκανα πράγματα να βοηθήσουν την ομάδα να δεχθεί ένα καλάθι λιγότερο, άσχετα αν ήταν εξουθενωτικό για εμένα. Ο Γκάλης ήθελε να σκοράρει, του άρεσε αυτό. Το να δώσεις μια πάσα είναι πιθανόν πιο δύσκολο από το να βάλεις ένα καλάθι».

Τσακωθήκαμε για μια πάσα, που θεώρησε ο Νικ ότι έπρεπε να του δώσω. Πληγώνεσαι για πράγματα που πιθανώς δεν είναι τόσο σοβαρά και αυτό ίσως να προυπήρχε. Μετά από κουβέντες και με τρίτους. Όταν έγινε η μεταγραφή μου στον Άρη, οι περισσότεροι έλεγαν ότι αποκλείεται να πάω στον Άρη επειδή ήταν ο Γκάλης. Υπήρχε η περιρρέουσα ατμόσφαιρα αυτή.

Μετά βρεθήκαμε και στον Παναθηναϊκό! Αλλά δεν ήταν θέμα να τα βρούμε, ο καθένας έβλεπε διαφορετικά τα πράγματα. Μέσα στο παιχνίδι, ο Νικ έκανε αυτά που ήθελε και εγώ του συμπαραστεκόμουν σε αυτό που του άρεσε, γιατί το έκανε καλά. Ήταν ατραξιόν. Αν προσθέσεις κάτι στις δεξιότητές σου θα είσαι ακόμα πιο πετυχημένος. Πάντα πίστευα πως αυτά που σου δίνουν να κάνεις και δεν σου αρέσουν σε κάνουν καλύτερο».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x