Ελλάδα

Βεζένκοφ: «Να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να σταματήσουμε τις δικαιολογίες»

Στην παραδοχή πως ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος του Ολυμπιακού έφτασε ο Σάσα Βεζένκοφ μετά τη νίκη των «πράσινων» στο ΣΕΦ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε κόντρα στον Παναθηναϊκό κι έδωσε τη δυνατότητα στον αντίπαλο κι η ποιότητα των «πράσινων» τους επέτρεψε να τα βάλουν, στάθηκε στους 30 πόντους που δέχτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και στο τέλος τους επηρέασε το άγχος.

Αναλυτικά: «Τι να πω... Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε. Είναι το τρίτο παιχνίδι που το παθαίνουμε αυτό. Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη, να σταματήσουμε τις δικαιολογίες, να δουλέψουμε. Ήταν καλύτεροι, ήρθαν εδώ, τους αφήσαμε εύκολα σουτ. Είναι παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα, μεγάλη κλάση, τα έβαλαν.

Τους αφήσαμε να νιώσουν άνετα, 48 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Μετά όντως προσπαθήσαμε, αλλά, αν δεν κάνω λάθος, φάγαμε 30 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η επίθεσή μας... Κάναμε κάποιες βεβιασμένες επιλογές. Ίσως μας άγχωσε ότι δεν μπορούσαμε να φτάσουμε κοντά στο σκορ. Και πάλι συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε τη Ρεάλ την Τρίτη και πρέπει να αντιδράσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x