Ελλάδα

Βεζένκοφ: «Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, το σημαντικό είναι να δεθούμε γρήγορα»

Δηλώσεις μετά την άφιξη του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου θα συμμετέχει στο International Basketball Tournament Crete, έκανε ο Σάσα Βεζένκοφ.

Στην Κρήτη, όπου θα συμμετέχει στο International Basketball Tournament Crete μαζί με τις Βίρτους Μπολόνια, Αρμάνι Μιλάνο και Φενέρμπαχτσε, βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον Σάσα Βεζένκοφ να κάνει δηλώσεις κατά την άφιξη της «ερυθρόλευκης» αποστολής στο Ηράκλειο.

Αφού στάθηκε στην ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας του, ο Βεζένκοφ τόνισε την ανάγκη του να «δέσουν» όσο το δυνατόν συντομότερα εκείνος και οι συμπαίκτες του, ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν είναι να διεκδικήσει την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Οι ομάδες είναι ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας τους και είναι πολύ χρήσιμα τα φιλικά. Έχουμε κάποια χρόνια να έρθουμε στο Ηράκλειο, θυμάμαι την πρώτη μου φορά στο τουρνουά το 2018. Πάντα μας αρέσει να βρισκόμαστε εδώ. Τον τελευταίο καιρό γίνεται εδώ και το Κύπελλο Ελλάδας, οπότε είναι ένα γνώριμο μέρος για μας. Ξέρουμε ότι ο κόσμος αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια, οπότε θα έχει την ευκαιρία να δει ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου.

Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να δεθούμε γρήγορα, γιατί οι στόχοι είναι προφανέστατοι. Ξέρουμε τι θέλουμε, τι κυνηγάμε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πολλή δουλειά και πάμε να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους.

Περιμένουμε όλον τον κόσμο της Κρήτης στο γήπεδο. Μας αρέσει να βλέπουμε παιδιά, οικογένειες, όλον τον φίλαθλο κόσμο του μπάσκετ και είμαστε σίγουροι ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, για να δει όπως είπα αυτές τις πολύ καλές ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x