Ελλάδα

ΑΕΚ Betsson BC: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ντράγκαν Σάκοτα

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα, μετά από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη κατά την επιστροφή της ΑΕΚ Betsson BC στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη.

Ακόμα έναν «πονοκέφαλο» καλείται να διαχειριστεί η ΑΕΚ Betsson BC ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τη Ρίγα για το BCL (29/10), αλλά και του κυριακάτικου εντός έδρας ντέρμπι στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων με τον Ολυμπιακό για την Stoiximan GBL.

Και αυτό διότι, πέραν τον τραυματία Γιάννη Κουζέλογλου που υπέστη κάκωση αριστεράς ποδοκνημικής στο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα στερηθεί και τις υποχρεώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα.

Όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, ο τεχνικός της «Ένωσης» βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη κατά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, με την υγεία του να παρακολουθείτε από τους ιατρούς.

Θυμίζουμε πως ο Σερβοέλληνας προπονητής δεν προχώρησε σε δηλώσεις στο χθεσινό ντέρμπι δικεφάλων, τόσο στην flash interview, όσο και στη συνέντευξη Τύπου, λόγω ενοχλήσεων στον λαιμό.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Με αίσθημα ευθύνης ενημερώνουμε, ότι σε έκτακτο έλεγχο ανίχνευσης για COVID-19 στο Metropolitan General, ο προπονητής μας, κ. Ντράγκαν Σάκοτα, διεγνώσθη θετικός.

Η κατάστασή του (θα) παρακολουθείται από τους ειδικούς και το Ιατρικό Επιτελείο μας.

Περαστικά, Κόουτς!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x