BCL

Βιτσενζούτο: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες της ΑΕΚ»

Την πίστη ότι η ΑΕΚ Betsson μπορεί να ξεκινήσει πορεία ανάκαμψης από το εκτός έδρας ματς με τη Ρίγα εξέφρασε ο βοηθός του Ντράγκαν Σάκοτα.

Αισιόδοξος για το παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson με τη Ρίγα εμφανίστηκε ο Αντρέα Βιτσενζούτο.

Ενόψει του κρίσιμου ματς του BCL ο Ιταλός τεχνικός (που θα κοουτσάρει στη θέση του Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος είναι άρρωστος) δήλωσε συγκεκριμένα:

«Παίζουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Ξέρουμε ότι θ’ αντιμετωπίσουμε πολλούς έμπειρους παίκτες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι ν’ αγωνιστούμε έξυπνα κόντρα σε τέτοιους παίκτες.

Όσο αφορά σ’ εμάς, γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε τη νίκη μετά από μία δύσκολη περίοδο και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το καταφέρουμε, διότι θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Λετονίας.

Κατά τη γνώμη μου, είμαστε τυχεροί, επειδή καλούμαστε να παίξουμε ξανά μετά από μόλις δύο ημέρες. Θεωρώ ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το πλεονέκτημα για να προσπαθήσουμε να διαγράψουμε το αρνητικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ.

Για εμένα δεν υπάρχει πίεση γι’ αυτό το ματς, γιατί ο κόουτς Σάκοτα με βοηθάει κάθε στιγμή. Θα με βοηθήσει και πάλι, κι ας μη μπορεί να είναι μαζί μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες και στη δουλειά που κάνουμε καθημερινά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x