Ελλάδα

«Ο κόσμος να αγκαλιάσει το μπάσκετ»

Κατά την διάρκεια της κλήρωσης της Α1 Μπάσκετ, ο Μάνος Παπαδόπουλος, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Κυπέλλου πέρυσι: «Να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, με πολύ θέαμα. Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να αγκαλιάσει το άθλημα και φυσικά να κερδίσει ο καλύτερος», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της ΚΑΕ. Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, κανένα μέλος της οικ. Γιαννακόπουλου δεν βρέθηκε στην κλήρωση.

Κατά την διάρκεια της κλήρωσης της Α1 Μπάσκετ, ο Μάνος Παπαδόπουλος, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Κυπέλλου πέρυσι:

«Να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, με πολύ θέαμα. Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να αγκαλιάσει το άθλημα και φυσικά να κερδίσει ο καλύτερος. Μακάρι να έχουμε μία ανταγωνιστική χρονιά», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της ΚΑΕ. Στην συνέχεια, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ πρόσθεσε: «Πήραμε παίκτες που πιστεύουμε και θεωρούμε ότι με αυτούς θα έχουμε επιτυχίες. Ωραία τα λόγια αλλά το γήπεδο τα δείχνει όλα. Όλα θα φανούν στο γήπεδο, δεν μου αρέσει να κάνουμε συγκρίσεις και να λέμε λόγια. Πετυχημένες ομάδες είναι αυτές που παίρνουν τίτλους, καθαρούς μέσα στο γήπεδο».

Όσο για το θέμα της ισονομίας ανάμεσα στις ομάδες, ανέφερε: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτά… Εμείς πάντα παίζουμε για τη νίκη μέσα στις τέσσερις γραμμές. Αυτό είναι το πιστεύω μας. Ο Παναθηναϊκός είναι βάσει τίτλων η πιο πετυχημένη ομάδα της 15ετίας και αυτό τα λέει όλα»

Αυτή είναι η πρώτη κλήρωση στα 20 χρόνια του ΕΣΑΚΕ που δεν δίνουν το «παρών» οι αφοι Γιαννακόπουλοι (Παύλος και Θανάσης) αφού η ΚΑΕ Παναθηναϊκός άλλαξε χέρια.

Εκ μέρους των «πράσινων» βρέθηκαν οι Αργύρης Πεδουλάκης, Κώστας Τσαρτσαρής και Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο τελευταίος βραβεύτηκε ως μέλος της καλύτερης πεντάδας αλλά δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Στους καλύτερους πέντε ήταν και ο Μάικ Μπατίστ ο οποίος όμως λόγω υποχρεώσεων δεν ήταν «παρών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x