Ελλάδα

«Βλέπει» Άμουντσον, ελπίζει για Καββαδά

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει διαγράψει τον Στεφάν Λάσμε κι εξακολουθεί να περιμένει το «ναι» από τον Γκαμπονέζο πάουερ φόργουορντ/σέντερ, αλλά όσο αυτός ψάχνει ομάδα στο ΝΒΑ, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν άλλες λύσεις. Μία από αυτές είναι ο Λούις Άμουντσον. Ελπίζουν ακόμη για Καββαδά οι «πράσινοι».

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει διαγράψει τον Στεφάν Λάσμε κι εξακολουθεί να περιμένει το «ναι» από τον Γκαμπονέζο πάουερ φόργουορντ/σέντερ, αλλά όσο αυτός ψάχνει ομάδα στο ΝΒΑ, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν άλλες λύσεις.

Μια από αυτές, που προτάθηκαν και δεν πέρασαν απαρατήρητες, είναι αυτή του Λούις Άμουντσον. Ο 29χρονος άσος (2,06μ.) είναι ελεύθερος και δύσκολα θα βρει ομάδα με καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Έχει αγωνιστεί σε Τζαζ, Σίξερς, Σανς, Ουόριορς και Πέισερς. Με τους τελευταίους είχε 3,6 πόντους και 3,7 ριμπάουντ σε 12:30 συμμετοχής κατά μέσο όρο. Είναι καλός αμυντικός, ριμπάουντερ και μπλοκέρ (πολύ δυνατός και αλτικός στη ρακέτα), αλλά όχι και επιθετικός, ενώ αχίλλειος πτέρνα του είναι οι ελεύθερες βολές, όπου είχε φέτος 35/82 (42,7%) και ποσοστό καριέρας 45,5%.

Ελπίζει για Καββαδά

Παρά τη δήλωση του προέδρου του Πανιωνίου, Ηλία Λιανού, πως ο Βασίλης Καββαδάς θα παραμείνει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, στον Παναθηναϊκό δεν έχουν καταθέσει τα όπλα και θα εντείνουν τις προσπάθειές τους για να κλείσουν τη μεταγραφή μέσα στην εβδομάδα. Στον 20χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ έχουν προτείνει πενταετές συμβόλαιο.

Αν δεν υπάρξει αίσια έκβαση στην υπόθεση, θα προωθηθεί ως εναλλακτική λύση αυτή του Ζήση Σαρικόπουλου, με τον οποίο υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία για τρία χρόνια. Στην αναμονή είναι επίσης ο Χάρης Γιαννόπουλος και ο Μιχάλης Πελεκάνος, ενώ ο Στιβ Σμιθ δεν πρέπει να θεωρείται οριστικά παρελθόν, καθώς αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο για τη θέση «4», ίσως παραμείνει (άλλωστε έχει και χαμηλό συμβόλαιο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x