Ελλάδα

Λόγκαν: «Ένα με την ομάδα»

Εντατικές προσπάθειες για να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού και το αγωνιστικό προφίλ του κάνει ο Ντέιβιντ Λόγκαν. Ο Αμερικανός γκαρντ υποστήριξε ότι βασικό μέλημά των «πράσινων» είναι να παρουσιαστούν έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις τους, κάτι που θα γίνει μέσω των φιλικών που δίνουν.

Εντατικές προσπάθειες για να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού και το αγωνιστικό προφίλ του κάνει ο Ντέιβιντ Λόγκαν.

Ο Αμερικανός γκαρντ υποστήριξε ότι βασικό μέλημά των «πράσινων» είναι να παρουσιαστούν έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις τους, κάτι που θα γίνει μέσω των φιλικών που δίνουν.

«Ήταν πολύ καλά και ένιωσα άνετα από την αρχή. Το ίδιο συνέβη και στα πρώτα παιχνίδια και ελπίζω να συνεχίσει να είναι έτσι η κατάσταση. Θέλω να γίνω ένα με την ομάδα όσο περνάει ο καιρός και παίζουμε περισσότερα παιχνίδια» δήλωσε στην εφημερίδα “Πράσινη” ο 29χρονος μπασκετμπολίστας, συμπληρώνοντας:

«Ήθελα να ακούω προσεκτικά τις οδηγίες των προπονητών μου, προκειμένου να βοηθήσω όσο μπορώ και να γίνω όσο το δυνατό καλύτερος. Πάντα υπάρχουν όμως περιθώρια βελτίωσης και ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο. Τα φιλικά ματς είναι για να παίζεις και να γίνεσαι καλύτερος προκειμένου να είσαι έτοιμος στην αρχή της χρονιάς και αυτό θέλουμε να κάνουμε κι εμείς, ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x