Ελλάδα

Ίβκοβιτς: «Μας βοήθησε αρκετά ο πάγκος»

Στη βοήθεια που προσέφερε ο πάγκος, απέδωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να παίξει σύγχρονο μπάσκετ.

Στη βοήθεια που προσέφερε ο πάγκος, απέδωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να παίξει σύγχρονο μπάσκετ.

«Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ διαφορετικό απ’ ότι το πρώτο. Στο πρώτο ημίχρονο σήμερα δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και δεν είναι παράπονο, αλλά δεν παίξαμε καλή άμυνα. Δεν μπορούμε σ’ αυτή τη φάση να δεχόμαστε 40 πόντους στο ημίχρονο στην άμυνα και ο Κασίροφ να είναι ασταμάτητος. Σήμερα μας βοήθησε ο πάγκος μας και το rotation και τώρα ετοιμαζόμαστε για το τρίτο παιχνίδι. Από την πρώτη προπόνηση της ομάδας ο στόχος είναι να έχουμε πάνω από 50% σε πρωτεύοντες και δευτερεύοντες αιφνιδιασμούς. Προσπαθούμε να παίξουμε ένα σύγχρονο μπάσκετ, αυτή είναι η φιλοσοφία μας», δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Στην καλή άμυνα και το τρέξιμο στο ανοικτό γήπεδο, στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου: «Ξέραμε ότι το παιχνίδι δεν ήταν το ίδιο όπως στο ΣΕΦ και έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Κάναμε αυτό που κάνουμε καλά τα τελευταία παιχνίδια, παίξαμε καλή άμυνα και βγήκαμε στον αιφνιδιασμό γιατί δεν θα μπαίνουν πάντα τα τρίποντα όπως στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x