Ελλάδα

Και επίσημα Χάισλιπ μέσω… Γιαννακόπουλου!

"Φίλοι μου αγαπημένοι θέλω να σας ανακοινώσω ότι ο παίκτης του ΝΒΑ, Μάρκους Χάισλιπ είναι δικός μας". Με τον τρόπο αυτό ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε στο ημίχρονο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου την απόκτηση του Αμερικανού πάουερ-φόργουορντ. Δείτε βίντεο αφιέρωμα στον νέο παίκτη των πράσινων!

Πιο… επίσημος τρόπος για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Μάρκους Χάισλιπ από τον Παναθηναϊκό δεν υπήρχε. Στο ημίχρονο του αγώνα του τριφυλλιού με τον Κολοσσό Ρόδου ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος θέλησε να κάνει χαρούμενους τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και έτσι πήρε το μικρόφωνο και τους ανακοίνωσε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Αμερικανό πάουερ-φόργουορντ.

"Φίλοι μου αγαπημένοι θέλω να σας ανακοινώσω ότι ο παίκτης του ΝΒΑ, Μάρκους Χάισλιπ είναι δικός μας", ήταν τα λόγια του Θανάση Γιαννακόπουλου από το μικρόφωνο του κλειστού για να γυρίσει προς την πλευρά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και να τον συγχαρεί.



Αμέσως μετά την πρωτότυπη ανακοίνωση του Θανάση Γιαννακόπουλου επικράτησε πανδαιμόνιο μέσα στο κλειστό του ΟΑΚΑ από τους οπαδούς της ομάδας.

Ο Χάισλιπ αναμένεται μέχρι το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα για να υπογράψει και να αρχίσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης δεν αποκλείεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τα "πράσινα" στο παιχνίδι της Ευρωλίγκας με την Παρτιζάν την Τετάρτη στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Πλέον αυτό που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια και να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση από την ΚΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x