Ευρώπη

Τρομακτικός τραυματισμός για τον Ζίζιτς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Τρόμο προκάλεσε ο τραυματισμός του Άντε Ζίζιτς στην αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Χάποελ Χάιφα, καθώς χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με φορείο στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Άσχημες εικόνες στην αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Χάποελ Χάιφα, με τον Άντε Ζίζιτς να συγκρούεται με αντίπαλο, να χτυπάει στο κεφάλι και να μένει στο παρκέ, ανήμπορος να σηκωθεί.

Ο σέντερ των γηπεδούχων έχασε την επαφή του με το περιβάλλον και τόσο το κοινό όσο και οι αθλητές περίμεναν με αγωνία την εξέλιξη της κατάστασης και εμφανώς σοκαρισμένοι δεν ήξεραν πως να φερθούν, περπατώντας αμήχανα.

Μέχρι να έρθει το φορείο και ο Ζίζιτς αποχωρήσει από το παρκέ με οξυγόνο, οι παίκτες της Μακάμπι είχαν φτιάξει μια ανθρώπινη ασπίδα για να τον προστατέψουν.

Αν μη τι άλλο, η αναμέτρηση διακόπηκε και συνεχίστηκε 20 λεπτά αργότερα, αφού ο Ζίζιτς μεταφέρθηκε με την βοήθεια των ιατρών προς το νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση του παραπάνω και υπό το χειροκρότημα του κόσμου, ώστε να υπάρξει θετική έκβαση. Η Μακάμπι εξέδωσε ανακοίνωση και υπογράμμισε πως ο Κροάτης υποβάλλεται σε εξετάσεις στο κεφάλι.

Ζιζιτς: Τρομακτικός τραυματισμός, πήγε στο νοσοκομείο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x