Ευρώπη

Κοντά στην ανανέωση ο Χίλιαρντ με την Μπάγερν

Ο Νταρούν Χίλιαρντ έπραξε μία μεστή πρώτη χρονιά με την Μπάγερν Μονάχου και η γερμανική ομάδα σκέφτεται να τον ανανεώσει για τουλάχιστον έναν χρόνο, καθώς έχουν υπογράψει οψίον 1+1 έτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Encestando, ο Νταρούν Χίλιαρντ θα συνεχίσει να φοράει τα χρώματα τα χρώματα της Μπάγερν Μονάχου, αφού αναμένεται να ανανεωθεί η οψιόν των 1+1 ετών που υπογράφτηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πάντως, η γερμανική ομάδα επιζητά την ενεργοποίηση της οψιόν, ώστε ο Αμερικανός γκαρντ να παραμείνει στο Μόναχο και να συνεχίσει να είναι από τους σταθερούς πόλους του Αντρέα Τρινκιέρι.

Φυσικά, ο γκαρντ-φόργουορντ της Μπάγερν υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κλείδα έπειτα από τον τραυματισμό μου στον πρώτο αγώνα των play-offs με την Μπαρτσελόνα και αποτέλεσε σημαντική απουσία προκειμένου να πάρει την πρόκριση, δεδομένου ότι ώθησε τους Καταλανούς στο έσχατο πέμπτο παιχνίδι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χίλιαρντ θα μπορέσει το καλοκαίρι να εξετάσει τις επιλογές του, αν παρουσιαστούν καλύτερες προτάσεις σχετικά με το μέλλον του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x