Ευρώπη

Χαραλαμπίδης: «Ήμασταν άτυχοι στο τέλος, αλλά πρέπει να παραμείνουμε με ψηλά το κεφάλι»

Στην ατυχία στις τελευταίες φάσεις για τον ΠΑΟΚ στάθηκε μετά την ήττα από τη Ντιζόν στο BCL ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως επηρεάστηκαν ψυχολογικά από τον τραυματισμό του Σχίζα και στάθηκε στις επιθετικές προσπάθειες τους στις τελευταίες επιθέσεις της Ντιζόν για να της κλέψουν την μπάλα.

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στην Ντιζόν, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, η πρώτη του ομίλου. Έτσι όπως κρίθηκε στο τέλος το παιχνίδι, ήταν και λίγο θέμα τύχης. Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι μας ψηλά για τη συνέχεια».

Στη συνέχεια, μίλησε για το τελευταίο τρίλεπτο, αλλά δεν έκρυψε και τη συναισθηματική του φόρτιση για τον τραυματισμό του Σταύρου Σχίζα. «Νιώθω λίγο άβολα, γιατί το να βλέπεις να τραυματίζεται έτσι ένας παίκτης σου, είναι πολύ δύσκολο. Η σκέψη μας είναι στο Σταύρο. Αυτό που θα πω είναι ότι είχαμε κάποιες κακές επιθετικές αποφάσεις. Είχαμε πει να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο και σε δύο τουλάχιστον κατοχές της Ντιζόν, δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, για να παίξουμε με τον τρόπο που είπαμε. Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον κυρίαρχο στόχο μας».

Ο Ανταμ Σμιθ συμπλήρωσε πως: «Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Αγωνιστήκαμε δύο καλές ομάδες. Η Ντιζόν είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έβγαλε κάποια συστήματα και έβαλε κάποια μεγάλα καλάθια στο τέλος».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα. «Μείναμε στο πλάνο μας και πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωση αυτή και στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να κοντρολάρουμε το μυαλό και το σώμα μας για να ξεκουραστούμε. Μοιράστηκε αρκετά ο χρόνος και θα πρέπει να συνεχίσουμε στον επόμενο αγώνα».

Όσο για το τι συνέβη στο τελευταίο τρίλεπτο και ο ΠΑΟΚ έχασε; «Έτσι είναι το μπάσκετ. Η Ντιζόν είναι πολύ καλή ομάδα. Μας πίεσαν πολύ στην επίθεση και εμείς είχαμε κακή επικοινωνία στην άμυνα. Το κεφαλαιοποίησαν και δεν είναι τυχαίο ότι είναι πρώτοι στον όμιλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x