Stoiximan Super League

Εντυπωσιάστηκε από την OPAP Arena ο Ριμπάλτα - Ζήτησε να επισκεφθεί και τα μουσεία (pics)

Τις καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη του επίσκεψη στο «σπίτι» της ΑΕΚ αποκόμισε ο νέος αθλητικός διευθυντής.

Ενθουσιασμένος με την OPAP Arena αποχώρησε από τη Νέα Φιλαδέλφεια ο Χαβιέρ Ριμπάλτα.

Ο Καταλανός βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην έδρα της «Ένωσης» και στις πρώτες του δηλώσεις μοιράστηκε το όραμα του για έναν σύλλογο που θα πλησιάσει τους κορυφαίους της Ευρώπης.

Νωρίτερα ωστόσο απόλαυσε την επίσκεψή του στο σπίτι και τα γραφεία της ομάδας και παρόλο που ήταν κουρασμένος από τα αλλεπάλληλα meeting που είχε κάνει από το πρωί, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Ο Ριμπάλτα γνώρισε και χαιρέτησε προσωπικά όλο το προσωπικό της ΠΑΕ, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο.

Μάλιστα εντυπωσιάστηκε από την διαρρύθμισή του και ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις φωτογραφίες της αίθουσας εργασίας Τύπου όπου απεικονίζονται μεγάλες στιγμές της ομάδας από το ένδοξο παρελθόν της. Στάθηκε μάλιστα σε δυο εξ αυτών από τα παιχνίδια με τη Μίλαν και τον Άγιαξ, όπου προσπαθούσε να αναγνωρίσει παίκτες…

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ριμπάλτα ζήτησε με πολύ ενδιαφέρον την επόμενη εβδομάδα να επισκεφτεί τα δύο Μουσεία, αυτό της Ιστορίας της ΑΕΚ και αυτό του Προσφυγικού Ελληνισμού, καθώς ήθελε να έχει χρόνο και «καθαρό» μυαλό, για να τα απολαύσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x