Ευρώπη

«Υποψήφιοι για τον πάγκο της Αρμάνι οι Πασκουάλ και Μπλατ»

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο ο Σιμόνε Πιανιτζάνι, μετά το «κάζο» από τη Σάσαρι, με τους Τσάβι Πασκουάλ και Ντέιβιντ Μπλατ να θεωρούνται ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του.

Ένα «τσουνάμι» αλλαγών αναμένεται να γίνει στην Αρμάνι Μιλάνο αυτό το καλοκαίρι μετά την παταγώδη αποτυχία τη φετινή σεζόν. Το τελευταίο «χτύπημα» στην ιταλική ομάδα ήρθε από τον αποκλεισμό στο πρωτάθλημα κόντρα στη Σάσαρι, ενώ νωρίτερα είχε μείνει εκτός τόσο από τα playoffs της Ευρωλίγκας, αλλά και από τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Συνεπώς, ο Σιμόνε Πιανιτζάνι θα κληθεί να πληρώσει το… μάρμαρο και να αποχωρήσει από τους Μιλανέζους. Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα «encestando.es» υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Ιταλό κόουτς είναι οι Τσάβι Πασκουάλ και Ντέιβιντ Μπλατ.

Όσον αφορά στον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, το σενάριό του είναι πιο πιθανό, καθώς αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος. Από την άλλη, για τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό φαίνεται πως δύσκολα θα προχωρήσει κάτι, από την στιγμή που πρόσφατα έγινε το ραντεβού με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και την απόφαση που πήραν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους στον Ολυμπιακό.

Τέλος, ιταλικά Μέσα αναφέρουν ακόμη και το όνομα του Ετόρε Μεσίνα για τον πάγκο της Αρμάνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x