Ευρώπη

Τσόβιτς: «Ο κορωνοϊός έφερε θανάτους στις οικογένειες των παικτών»

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς τόνισε πως όλοι θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν, όμως τα προβλήματα με τον κορωνοϊό δεν αφήνουν την κατάσταση να εξελιχθεί ομαλά.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, μίλησε στην «TV Prva» για τη συνέχεια της σεζόν και τα προβλήματα που δημιούργησε στα ενδότερα του συλλόγου του Βελιγραδίου η πανδημία.

«Δεν ξέρουμε αν θα συνεχιστεί η σεζόν στην Euroleague και την Αδριατική Λίγκα. Για την Euroleague, θα γνωρίζουμε στις 24 Μαΐου. Όλοι είμαστε αφοσιωμένοι στο να ολοκληρωθεί η σεζόν στο παρκέ.

Όμως, θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Όλοι οι ομάδες έχουν ξένους παίκτες. Οι οικογένειες δύο παικτών μας είχαν κρούσματα κορωνοϊού. Υπήρξαν ακόμα και θάνατοι σε αυτές τις οικογένειες. Θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση ακριβώς».

Όσο για τις προπονήσεις της σερβικής ομάδας, είπε: «Αρχίσαμε τα τεστ σε παίκτες, προπονητές και σε όλα τα μέλη της ομάδας. Μετά θα συνεχίσουμε με τους αθλητές στην ακαδημία. Αφού κάνουμε αιματολογικές εξετάσεις, θα κάνουμε εξετάσεις και για τον κορωνοϊό. Όσοι είναι αρνητικοί σε αυτές, θα συνεχίσουν με τις προπονήσεις.

Το πλάνο είναι να αρχίσουν οι προπονήσεις την Πέμπτη σε ανοιχτά γήπεδα. Δεν θέλουμε να πάμε σε πάρκα ή άλλους χώρους για να προστατεύσουμε τους γύρω μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x