Ευρώπη

Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε τα... σπασμένα του Παναθηναϊκού και η Ρεάλ έκανε το 1-0 στη σειρά!

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της ACB έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 97-78 της Μπαρτσελόνα στο Game 1 της ημιτελικής σειράς.

Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε τα... σπασμένα του Παναθηναϊκό AKTOR και την απώλεια του τίτλου της Ευρωλίγκας από τη Ρεάλ Μαδρίτης!


Λίγες ημέρες μετά τον χαμένο τελικό του Final 4 του Βερολίνου, η ομάδα του Τσους Ματέο ξέσπασε επί των «μπλαουγκράνα» στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 97-78 στο «WiZink Center»!

Οι Μαδριλένοι μπήκαν με το πόδι στο «γκάζι» από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, χτίζοντας από νωρίς διψήφιες διαφορές. Μάλιστα, οι «μερένχες» έφτασαν ακόμα και στο +23 στα μέσα της τρίτης περιόδου, κάνοντας με άνεση και στιλ το 1-0 στη σειρά.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Καμπάτσο με 20 πόντους και 10 ασίστ, με τον Ταβάρες να ολοκληρώνει και εκείνος το ματς με ένα εκπληκτικό double-double 18 πόντων και 15 ριμπάουντ. Για τους Καταλανούς, ξεχώρισε μόνο ο Λαπροβίτολα με 13 πόντους και 3 ασίστ.

Το Game 2 είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή (31/05, 21:30) και πάλι στη Μαδρίτη.


Τα δεκάλεπτα: 24-14, 44-36, 72-62, 97-78.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x