Ελλάδα

Χωρίς Λορέντζο Μπράουν ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στον Άρη

Ο Λορέντζο Μπράουν είναι ο 7ος ξένος που «κόπηκε» από το ρόστερ του Παναθηναϊκού AKTOR για τον ημιτελικό του Super Cup με τον Άρη, λόγω της φλεγμονής που τον ταλαιπωρεί.

Όπως αναμενόταν, ο Λορέντζο Μπράουν είναι ο 7ος ξένος που «κόπηκε» από το ρόστερ του Παναθηναϊκού AKTOR για τον ημιτελικό του Super Cup με τον Άρη (17:15, ΕΡΤ3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr).

Ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε την Παρασκευή (27/09) ατομικό πρόγραμμα λόγω της φλεγμονής άκρου ποδός που τον ταλαιπωρεί και δεν θα αγωνιστεί στον ημιτελικό κόντρα στους «κίτρινους».

Υπενθυμίζουμε πως ο Εργκίν Αταμάν «έκοψε» από το εγχώριο ρόστερ του Παναθηναϊκού τον Τσεντί Οσμάν, επομένως οι έξι ξένοι με τον Άρη θα είναι οι Γκραντ, Γκριγκόνις, Ναν, Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ και Γιουρτσεβέν.

Φυσικά, ο Τούρκος τεχνικός δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει καθόλου τον Οσμάν στο Super Cup, εφόσον τον «έκοψε» από την επτάδα, ωστόσο αν οι «πράσινοι» προκριθούν στον τελικό, μπορεί να αλλάξει τους έξι ξένους του βάζοντας τον Μπράουν στη θέση κάποιου άλλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x