Ευρώπη

Ραζνάτοβιτς για Μίσιτς: «Είναι κλειδωμένος στην Ευρώπη παρά τη θέλησή του»

Ο ατζέντης του Βασίλιε Μίσιτς, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μίλησε για το πώς έχει... εγκλωβιστεί ο Σέρβος γκαρντ στην Ευρώπη.

Ο Βασίλιε Μίσιτς είναι... εγκλωβισμένος στην Ευρώπη και δεν κάνει το άλμα για το ΝΒΑ λόγω της απροθυμίας των Θάντερ να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, όπως άφησε να εννοηθεί ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς μιλώντας στο Basketnews.com.

«Σχεδίαζα πραγματικά να δημοσιοποιήσω τους κανόνες του ΝΒΑ. Εντάξει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ΝΒΑ είναι υπέροχο και είναι πολύ καλύτερο από αυτό που έχουμε στην Ευρώπη. Ωστόσο, έχει την κατάσταση όπου μια ομάδα παίρνει τα δικαιώματά ενός παίκτη και μετά, αν και είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη, δεν θέλουν να τον ανταλλάξουν και δεν θέλουν να του δώσουν την προσφορά. Και τότε δεν θα παίξει ποτέ στο ΝΒΑ, αν και είναι καλύτερος από το 80% των παικτών που είναι εκεί. Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι δίκαιο», τόνισε ο ατζέντης του Σέρβου γκαρντ της Εφές.

«Γενικά, πάντα έρχονταν σε συμφωνία με τον παίκτη, αλλά μερικές φορές ίσως όχι. Οπότε ας πούμε θεωρητικά εάν η Οκλαχόμα δεν τον ανταλλάξει και δεν δώσει την προσφορά, είναι κλειδωμένος στην Ευρώπη παρά τη θέλησή του», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x