Ευρώπη

Ραζνάτοβιτς: «Δεν θα αφήσω τον Μίτσιτς να έχει την τύχη του Σπανούλη στο ΝΒΑ»

Ανοικτά είναι όλα τα σενάρια για το μέλλον του Βασίλιε Μίτσιτς, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Κάθε άλλο παρά σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Βασίλιε Μίτσιτς στο ΝΒΑ το καλοκαίρι που έρχεται, σύμφωνα με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο πασίγνωστος ατζέντης τόνισε πως ο γκαρντ της Εφές είναι έτοιμος για τη μετάβαση στον «μαγικό κόσμο», ωστόσο αυτή θα πρέπει να γίνει υπό προϋποθέσεις και όχι όπως του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος πέρασε τον περισσότερο χρόνο στον πάγκο.

«Είναι έτοιμος να γίνει ένας σπουδαίος παίκτης του ΝΒΑ, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει φέτος. Θα πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα πρώτα. Για μένα είναι κάτι παραπάνω από ένας παίκτης, καθώς έχουμε περάσει πολλά μαζί. χειρουργεία, τον θάνατο της μητέρας του. Δεν θα επιτρέψω στον Μίτσιτς να έχει την ίδια τύχη στο ΝΒΑ με τον Σπανούλη, να κάθεται στον πάγκο. Μπορεί να πάει φέτος, μπορεί όχι. Δεν ισχύει ότι φέτος έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, όλα είναι ανοικτά. Εάν τα πράγματα δεν είναι ιδανικά στις ΗΠΑ για εκείνον, τότε μπορεί να περιμένει για έναν χρόνο ακόμη», δήλωσε ο Ραζνάτοβιτς στην ιστοσελίδα «novosti.rs».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x