Ευρώπη

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Λάθος που δεν κρατήσαμε τον Λεσόρ, αλλά ο Παναθηναϊκός τού έδωσε τα τριπλάσια»

Η Παρτίζαν δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί οικονομικά την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ματίας Λεσόρ, όπως δήλωσε ο πρόεδρός της.

Μεγάλο λάθος χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Παρτίζαν την απώλεια του Ματίας Λεσόρ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Όστογια Μιγιάιλοβιτς ανέφερε ότι οι «πράσινοι» πρόσφεραν τα τριπλάσια χρήματα στον Γάλλο σέντερ και η ομάδα του Βελιγραδίου δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί οικονομικά τη συγκεκριμένη προσφορά για να τον κρατήσει.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως η ομάδα του εξακολουθεί να μην συνεργάζεται με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, με αφορμή την υπόθεση του «Γιαμ Μαντάρ», αφήνοντας αιχμές για τον γνωστό μάνατζερ λόγω των χειρισμών του.

«Ο Ματίας Λεσόρ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι πρωταθλητές Ευρωλίγκα και ο Ντάντε Έξουμ παίζει τελικούς στο ΝΒΑ. Μπορώ να αναφέρω πέντε παίκτες που φέτος παίρνουν πέντε φορές πάνω τα χρήματα, σε σχέση με την περσινή σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημά μας δουλεύει καλά. Επίσης, είναι γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τον Λεσόρ, γιατί ο Παναθηναϊκός του έδωσε τα τριπλάσια χρήματα από εμάς. Η στρατηγική μας ήταν να φέρουμε δύο παίκτες σε αυτή τη θέση. Ενδεχομένως να ήταν λάθος απόφαση», δήλωσε αρχικά ο Όστογια Μιγιάιλοβιτς στο «Telcast».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη διακοπή της συνεργασίας με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, βγάζοντας μάλιστα πίκρα και δυσαρέσκεια για τον γνωστό μάνατζερ και τους χειρισμούς του:

«Ο Ραζνάτοβιτς είναι από τους καλύτερους μάνατζερ του κόσμου και τον σέβονται όλοι απόλυτα. Αλλά, αυτό που έκανε στην Παρτίζαν με την υπόθεση του Γιαμ Μαντάρ δεν ήταν δίκαιο. Η Παρτίζαν είχε πληρώσει όλα τα χρήματα στον Μαντάρ, αλλά έγινε ένα λάθος από απροσεξία στην ομάδα. Αυτό εκμεταλλεύτηκε άσχημα ο Ραζνάτοβιτς. Δεν τον μισώ ως άνθρωπο, αλλά έχω αρχές στη ζωή μου. Σέβομαι τη δουλειά του και ότι ξέρει να την κάνει καλά, χωρίς να λέω ότι η σχέση θα μείνει έτσι για πάντα. Ωστόσο, εάν ένας παίκτης που εκπροσωπεί θέλει να έρθει στην Παρτίζαν, τότε να αλλάξει πρώτα μάνατζερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x