Ευρώπη

«Φεύγει από τη Φενέρ ο Μότλεϊ - Δεν υπάρχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό AKTOR»

Σύμφωνα με γνωστό ισραηλινό δημοσιογράφο, ο Μότλεϊ θα αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι από τη Φενέρ, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να μην βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους διεκδικητές του Αμερικανού.

Τις προηγούμενες ημέρες, αρκετά δημοσιεύματα συνέδεαν το όνομα του Τζόναθαν Μότλεϊ με τα μεταγραφικά σενάρια του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς, σύμφωνα με «τιτίβισμα» του γνωστού ισραηλινού δημοσιογράφου, Άρελ Γκίνσμπερ, ο Αμερικανός σέντερ της Φενέρμπαχτσε δεν έχει καμία πρόταση από τους «πράσινους».

Μάλιστα, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, ο 29χρονος ψηλός αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον τουρκικό σύλλογο, με πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας να «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωσή του, όχι όμως και το «τριφύλλι» το οποίο όπως επισημαίνει δεν ήταν ποτέ κοντά στον έμπειρο άσο.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μότλεϊ κατέγραψε 11,2 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 36 παιχνίδια της Ευρωλίγκας με τη Φενέρ, όντας εκ των κορυφαίων της ομάδας του στην πορεία μέχρι το Final 4 του Βερολίνου.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x