Ευρώπη

Πλήρης με Βαλένθια ο Ολυμπιακός

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού που υποδέχεται τη Βαλένθια στο ΣΕΦ την Τετάρτη στις 19:30 για την πέμπτη αγωνιστική του Euro Cup.

Οι νταμπλούχες Ελλάδος θέλουν το θετικό αποτέλεσμα και τη διαφορά που θα τους φέρει σε πιο πλεονεκτική θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Παντελάκης έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του και την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ποια θα «κόψει» από τη 12άδα.

Αναλυτικά, η αποστολή: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

O Γιώργος Παντελάκης δήλωσε πως: «Η πρώτη μας αναμέτρηση στην Ισπανία με την Βαλένθια δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Βέβαια, από εκείνο το παιχνίδι έως και τώρα έχουν αλλάξει πολλά. Η ομάδα παίζει αρκετά καλό μπάσκετ, έχουμε αποκτήσει τη χημεία μας και είμαι πολύ χαρούμενος για τη δουλειά που γίνεται.

Απέναντι στη Βαλένθια την Τετάρτη πρέπει να προσέξουμε τον έλεγχο του ρυθμού, την άμυνά μας κοντά στην ρακέτα και από το πρώτο λεπτό να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όμως είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάρουμε και τη νίκη, αλλά και τη διαφορά, την οποία χρειαζόμαστε για την συνέχειά μας στο Euro Cup. Περιμένουμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει στο ΣΕΦ και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε για τα θετικό αποτέλεσμα».

Η Εβίνα Σταμάτη τόνισε πως: «Δεν θα κρυφτούμε. Σίγουρα, δεν έχουμε ξεχάσει την ήττα στην Ισπανία, όμως αυτή την στιγμή πρώτος στόχος είναι η νίκη. Θεωρώ ότι με τον φίλους της ομάδας μας στο πλευρό μας, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και την Τετάρτη να κατακτήσουμε και τη νίκη, αλλά και μία καλή διαφορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x