Ευρώπη

Κοντά σε σημαντική μεταγραφή η Παρτίζαν: Κλέινει Στέρλινγκ Μπράουν!

Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων, η Παρτίζαν βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Στέρλινγκ Μπράουν από την Άλμπα Βερολίνου.

Κοντά σε μία πολύ αξιόλογη μεταγραφή βρίσκεται η Παρτίζαν.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, η ομάδα του Βελιγραδίου έχει φτάσει σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Στέρλινγκ Μπράουν, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Άλμπα Βερολίνου ώστε να ενταχθεί στους «ασπρόμαυρους».

O 29χρονος πρώην NBAer προέρχεται από μία πολύ θετική πρώτη σεζόν στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της οποίας μέτρησε 11,2 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Στο πρωτάθλημα Γερμανίας, τα στατιστικά του ήταν ακόμη καλύτερα, καθώς σημείωσε 13,6 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά παιχνίδι.

Πρόκειται γι' ακόμη μία σημαντική κίνηση από τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι προχωρούν σε ολικό «λίφτινγκ». Υπενθυμίζουμε πως ήδη έχουν αποτελέσει παρελθόν οι Πι Τζέι Ντοζίερ, Κέβιν Πάντερ, Ζακ ΛεΝτέι, Φρανκ Καμίνσκι, Άλεν Σμάιλαγκιτς και Μπρούνο Καμπόκλο, ενώ από την άλλη έχουν αποκτηθεί οι Φρανκ Ντιλικινά, Ίφε Λούντμπεργκ και Βάνια Μαρίνκοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x