Ευρώπη

Παρτίζαν: Έκλεισε το 2023 με κέρδη κοντά στα 2,6 εκατ. ευρώ!

Με κέρδη κοντά στα 2,6 εκατ. ευρώ έκλεισε η Παρτίζαν το 2023.

Από παταγώδη αποτυχία συνοδεύτηκε η φετινή σεζόν για την Παρτίζαν, καθώς δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο, ενώ και στην Ευρωλίγκα δεν προκρίθηκε καν στα Play-In.

Ωστόσο, η ομάδα του Βελιγραδίου είχε και έναν λόγο για να χαμογελάσει και να νιώσει μία σχετική ανακούφιση και αυτός έχει να κάνει το οικονομικό σκέλος. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν τα οικονομικά στοιχεία για το 2023 και σύμφωνα μ’ αυτά έκλεισαν το έτος με κέρδη κοντά στα 2,6 ευρώ.

Με βάση τα οικονομικά στοιχεία που δημοσιοποίησε η Παρτίζαν τα έσοδα ήταν πάνω από 20 εκατ. ευρώ και συγκεκριμένα ήταν στα 20,6 εκατ. ευρώ. Περίπου 17,8 εκατ. ευρώ ήρθαν από την πώληση των εισιτηρίων και τους χορηγούς και ακόμη σε 2,8 εκατ. ευρώ ανήλθε η κρατική επιχορήγηση, που λαμβάνουν όλες οι ομάδες της Σερβίας. Από την άλλη, τα έξοδα της ομάδας του Βελιγραδίου ήταν στα 18 εκατ. ευρώ.

Τέλος, πρόκειται για μία οικονομική… εκτόξευση για την Παρτίζαν, καθώς σχεδόν διπλασιάστηκαν τα έσοδά της σε σχέση με το 2022, το οποίο είχε κλείσει με «ζημιά» ύψους 2,9 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x