Ευρώπη

Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να παίξουμε στα όριά μας για να κερδίσουμε»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να αγγίξει το 100% για να κάνει το 1-0 απέναντι στη Βόννη.

Δύσκολη αντίπαλο θεωρεί τη Βόννη για την ΑΕΚ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, γι’ αυτό και στον αυριανό αγώνα στο ΟΑΚΑ δεν περιμένει τίποτα λιγότερο από το 100% από την ομάδα του.

«Είναι ένα παιχνίδι για τους 16, ξέρουμε τη σημασία του. Παίζουμε στην έδρα μας και προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο για να κερδίσουμε έναν αντίπαλο που έχει ποιότητα, μεγάλο ρόστερ και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε στα όριά μας για να κερδίσουμε. Η Βόννη είναι πάρα πολύ καλή επιθετικά και γι’ αυτό έχει κερδίσει τη Σαραγόσα και τη Ντιζόν εντός και εκτός έδρας, αλλά επειδή δεν είναι τόσο καλή στην άμυνά της έχει αρκετές ήττες εκτός προγράμματος. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για το καλό τους πρόσωπο, για μια ομάδα που είναι καλή στην επίθεση και πρέπει να έχουμε μια σκληρή εικόνα στην άμυνά μας για να τους βγάλουμε από τον ρυθμό τους», ανέφερε ο προπονητής της «Ένωσης».

Ερωτηθείς για το τι τον πείραξε στην εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Πανιώνιο απάντησε: «Ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Όμως αυτό το παιχνίδι πέρασε. Σε μια μεγάλη σεζόν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα έχει κατακτήσει το Κύπελλο, έχει φτάσει στους 16 και έχει το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί της ιστορίας της στο πρωτάθλημα. Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η σεζόν είναι μεγάλη και θέλουμε να παίζουμε μέχρι τον Ιούνιο, οπότε πρέπει να αλλάξουμε το τσιπάκι μας και να βρούμε το κίνητρο που χρειάζεται για να προχωρήσουμε. Κι επειδή η ομάδα αυτή έχει παίκτες με μεγάλο κίνητρο, θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Όσο για την ετοιμότητα του Νίκου Γκίκα είπε: «Ο Γκίκας είναι διαθέσιμος, έχει μπει στο πρόγραμμα της ομάδας».

Τέλος, για το γεγονός ότι ο ένας διαιτητής της αναμέτρησης της Τετάρτης είναι Ιταλός είπε: «Είναι λεπτό το θέμα και δεν αποφασίζουμε εμείς. Θα κρατήσουμε τις αποστάσεις μας και θα είναι όλα καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x