Ευρώπη

Παπαθεοδώρου: «Βασικός μας στόχος η πρωτιά στον όμιλο, να κάνουμε ένα βήμα μπροστά όλοι»

Για την αναμέτρηση με την Μπαντίρμα μίλησε στη media day της μπασκετικής ΑΕΚ ο προπονητής της Ένωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Στο πως θα καλυφθεί το κενό του Σαντ-Ρος, αλλά και στο πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την Μπαντίρμα, αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, στη media day της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:
- Για το παιχνίδι με την Μπαντίρμα: «Πλησιάζουμε στο τέλος της φάσης των ομίλων. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και δεν υπάρχει επιστροφή. Πρέπει να κάνουμε καλή εμφάνιση, να πάρουμε τη νίκη και να μείνουμε πρώτοι στον όμιλο, που είναι ο βασικός μας στόχος».

- Για την απώλεια του Σαντ-Ρος και πως θα καλυφθεί το κενό: «Όλοι γνωρίζουμε τη σπουδαιότητα του Σαντ-Ρος στην ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Μέσα από το ρόστερ που έχουμε αυτή τη στιγμή, να βρούμε λύσεις για να καλύψουμε το πολύ σημαντικό κενό. Και με γνώμονα αυτό κινούμαστε για το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε από τα υπόλοιπα παιδιά να κάνουν ένα βήμα μπροστά, να καλύψουν πράγματα που υποστήριζε ο Χάουαρντ. Θεωρούμε ότι όλοι έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν για να καλυφθεί το κενό και να πάρουμε το αυριανό παιχνίδι».

- Για τον Τσάλμερς: «Είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στο αυριανό παιχνίδι, δεν υπάρχει απόφαση. Τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν εξελίξεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x