Ευρώπη

Πρώτα το ΝΒΑ και μετά η Ευρώπη για τον Πάνγκος

Τις πιθανότητες που έχει για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ θα εξαντλήσει ο Κέβιν Πάνγκος, προτού εξετάσει τις προτάσεις που έχει από την Ευρώπη.

Ένας από τους παίκτες που άφησε το… σημάδι του στη φετινή Ευρωλίγκα είναι αναμφίβολα ο Κέβιν Πάνγκος.

Ο Καναδός γκαρντ ηγήθηκε της Ζενίτ, την οποία οδήγησε στα playoffs, ενώ έφτασε και πολύ κοντά στο να την στείλει ακόμη και στο Final Four, αλλά η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης αποκλείστηκε στα… σημεία από την Μπαρτσελόνα.

Συνεπώς, όπως είναι φυσικό ο 28χρονος θεωρείται –και όχι άδικα- ως ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της αγοράς. Ωστόσο, σύμφωνα με το «encestando.es», όλοι οι… μνηστήρες θα πρέπει να τον περιμένουν αρκετά για μία απάντηση. Ο λόγος είναι πως ο Καναδός θέλει αυτό το καλοκαίρι να εξαντλήσει τα περιθώρια που έχει για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Ήδη, ο Πάγκος έχει στα χέρια του μία πολύ καλή πρόταση ανανέωσης από τη Ζενίτ. Επίσης, τόσο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσο και η Αναντολού Εφές έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για εκείνον.

Από την άλλη, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα επιθυμούσε την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά σε κάτι τέτοιο φέρεται να είναι μην είναι θετικός ο νέος τζένεραλ μάνατζερ και «θρύλος» της ομάδας, Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Άρα, οι Καταλανοί δεν πρόκειται να ασχοληθούν «ζεστά» με την περίπτωσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x