Ευρώπη

Οκούρ: «Κάποια στιγμή θα προπονήσω τη Φενέρμπαχτσε»

Ένα από όνειρα του πρώην Τούρκου ΝΒAer, Μεχμέτ Οκούρ, είναι να καθίσει στον πάγκο της αγαπημένης του Φενέρμπαχτσε.

Την επιθυμία να επιστρέψει στην Τουρκία και να ξεκινήσει την καριέρα του προπονητή, εξέφρασε ο Μεχμέτ Οκούρ.

Ο παλαίμαχος ΝΒAer δήλωσε πως κάποτε είχε πρόταση να αναλάβει τον πάγκο της Αναντολού Εφές, αλλά δεν την αποδέχθηκε γιατί ένιωσε ότι ήταν νωρίς για εκείνον. Ωστόσο, από την άλλη τόνισε πως κάποια μέρα θα ήθελε να πραγματοποιήσει το όνειρό του, που είναι να κοουτσάρει την ομάδα της… καρδιάς του, τη Φενέρμπαχτσε.

«Κάποτε με είχε προσεγγίσει η Εφές να αναλάβω τον πάγκο της. Αλλά, τότε αυτό το πρότζεκτ δεν υλοποιήθηκε, καθώς θεώρησα ότι ήταν πολύ νωρίς για μένα. Έπαιξα δέκα χρόνια στις ΗΠΑ και τώρα θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρο της προπονητικής και θέλω να επιστρέψω στην Τουρκία. Δεν ήθελα να γίνω μάνατζερ ή βοηθός μάνατζερ, καθώς νομίζω ότι μπορώ να δώσω πράγματα στα νέα παιδιά. Γι’ αυτό, διάλεξα την προπονητική», δήλωσε αρχικά ο Μεχμέτ Οκούρ στο «Asist Analiz».

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος ΝΒAer και «δηλωμένος» φίλαθλος της Φενέρ ερωτήθηκε για το αν βλέπει το μέλλον του στην αγαπημένη του ομάδα: «Φυσικά και θα ήθελα να προπονήσω τη Φενέρμπαχτσε. Έχω ένα τέτοιο πλάνο στο μυαλό μου. Αλλά, δεν μπορώ να πω πότε θα γίνει αυτό, δεν ξέρω σε πόσα χρόνια. Όμως, βλέπω τον εαυτό μου ως προπονητή της Φενέρμπαχτσε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x