Ευρώπη

Υπέγραψε στην Αρμάνι και ενσωματώθηκε στη Σλοβενία ο Νίμπο!

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Σλοβενίας έκανε ο Τζος Νίμπο, ο οποίος είναι πιθανό να τη βοηθήσει και στο Προολυμπιακό τουρνουά της Ελλάδας!

Αν και η Σλοβενία «καίγεται» αρκετά με το θέμα του Λούκα Ντόντσιτς, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας ενισχύθηκε πολύ σημαντικά στη φροντ λάιν, ενόψει της συμμετοχής του στο Προολυμπιακό τουρνουά στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, την πρώτη του προπόνηση –έστω και χαλαρή- με τη φανέλα της πραγματοποίησε ο Τζος Νίμπο. Αφού έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και ο Αμερικανός σέντερ έλαβε το σλοβενικό διαβατήριο, πλέον είναι διαθέσιμος να βοηθήσει την ομάδα στις υποχρεώσεις της.

Ήδη, πάντως, στην προεπιλογή έχει κληθεί και ο πιο «παλιός» νατουραλιζέ, Μάικ Τόμπι, οπότε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλεξάνταρ Σέκουλιτς θα κάνει την τελική του επιλογή για το ρόστερ αφού πρώτα διαπιστώσει ποιος από τους δύο είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Από ‘κει και πέρα, ο Τύπος της Σλοβενίας αποκάλυψε ότι ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Νίμπο στην Αρμάνι. Μάλιστα, ο μέχρι πρότινος σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ μετέβη στη χώρα μέσω Μιλάνου, όπου εκεί ήταν τις τελευταίες ημέρες, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Άρα, πλέον μένει μόνο η ανακοίνωση από την Αρμάνι Μιλάνο για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x