Ευρώπη

Μάχη Ερυθρού Αστέρα και Αρμάνι Μιλάνο για την απόκτηση του Κάλινιτς!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, ο Νίκολα Κάλινιτς αποτελεί «μήλον της έριδος» ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Αρμάνι Μιλάνο.

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα αναμένεται να αποτελέσει πολύ σύντομα ο Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος και αναμένεται πολύ σύντομα να βρει τη νέα μπασκετική του στέγη, καθώς, πολλές ομάδες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο 32χρονος φόργουορντ φέρεται να βρίσκεται στα ραντάρ αρκετών ομάδων της Ευρωλίγκας, συμπεριλαμβανομένου της Βαλένθια, της Μονακό και της Μπάγερν μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία, ο έμπειρος άσος βρίσκεται πολύ κοντά, είτε στον Ερυθρό Αστέρα, είτε στην Αρμάνι Μιλάνο!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην «telesport.rs», αμφότερες οι ομάδες προσφέρουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Σέρβο σμολ φόργουορντ, με την προσφορά των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου να είναι καλύτερη από οικονομικής όψεως.

Με δεδομένο πως μετά το πέρας της επόμενης τριετίας, ο Κάλινιτς θα είναι 35 χρονών. Κάτι που σημαίνει πως ίσως αυτό παίξει ρόλο στην απόφασή του, θέλοντας να κλείσει την καριέρα του στην πατρίδα του.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x