Ευρώπη

Έδεσε και τον Μπλόσομγκεϊμ μέχρι το 2026 η Μονακό!

Κάτοικος Μόντε Κάρλο για ακόμη δύο χρόνια θα παραμείνει ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ, με τη Μονακό να έρχεται σε συμφωνία με τον 30χρονο φόργουορντ για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2026!

Αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει τη νέα αγωνιστική σεζόν, αλλά και να επιστρέψει στο Final 4 της Ευρωλίγκας μοιάζει η Μονακό!

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μάικ Τζέιμς, αλλά και την απόκτηση του Νικ Καλάθη για τα επόμενα δύο χρόνια, η ομάδα του Πριγκιπάτου συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τον προγραμματισμό της ενόψει της νέας χρονιάς.

Ένα από τα μεγάλα ανοικτά «μέτωπα» που είχε το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς ήταν ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώθηκε με το τέλος της σεζόν.

Παρά το μεγάλο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Αμερικανό φόργουορντ, η Μονακό ήρθε σε συμφωνία με τον 30χρονο άσο, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι 2026!

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο έμπειρος ψηλός μέτρησε 6,6 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 63% ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα σε 39 παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x